Logistiek medewerker inkomend fulltime (32- 40 uur)

32-40
MBO
Nederland

Wat doet een magazijnmedewerker inkomende goederen?

Als logistiek medewerker inkomende goederen zorg jij er dagelijks voor dat alle producten, welke gedurende de dag door leveranciers afgeleverd worden, op een correcte en snelle manier verwerkt worden in het magazijn. Dit doe je samen met je collega’s, door de vrachtwagen te lossen en de voorsortering te doen, zodat je de producten eenvoudig kunt weg zetten op de daarvoor bestemde plaatsen in het magazijn en de bulk. Ook is een deel van de afdeling dagelijks bezig om het Pick magazijn bij te vullen. Op deze wijze wordt ervoor gezorgd dat er voldoende producten in het magazijn beschikbaar zijn, zodat de collega’s van de afdeling inkomende goederen alle orders van de klanten kunnen verzamelen.

De afdeling start dagelijks met een gezamenlijke dagstart, waarin de werkzaamheden voor de dag doorgenomen worden en alle medewerkers input kunnen geven.

Wat wij van jou vragen

  • Je beschikt over een mbo 2 werk- en denkniveau;
  • Je hebt door stage of werkervaring kennis en inzicht opgedaan van de logistieke branche;
  • Je bent beschikbaar om te werken van 08.00 tot 17.00 uur (ma-vr);
  • Je bent eventueel in bezit van een reachtruck certificaat;

Wat krijg je van ons?

  • Goede arbeidsvoorwaarden;
  • Je bent vrij in het weekend!;
  • Aantrekkelijke reiskostenvergoeding, zeker wanneer je op de fiets komt!
  • Darten, tafelvoetbal, fiets- en mountainbiketochten, een voetbaltoernooi, hardlopen, een zomerbarbecue, een kerstborrel… Wij houden van gezelligheid én sportiviteit!;

Over Kruitbosch

Kruitbosch is eigenaar van de sterke merken Cortina en Alpina en levert een compleet assortiment fietsonderdelen en –accessoires. Wij zijn een betrokken familiebedrijf en vinden een plezierige werksfeer en persoonlijke benadering heel belangrijk. Wij staan altijd open voor jouw mening en ideeën!

Interesse?

Mail je motivatie en CV naar werkenbij@kruitbosch.nl of vul onderstaand formulier in.

Vragen over de vacature?

Neem contact op met Gerrita Haanstra 038-4661991

 

Solliciteren

Het is erg leuk om bij Kruitbosch als logistiek medewerker te werken. We hebben een gezellig team met fijne en enthousiaste collega’s. Er is altijd een goede sfeer op de werkvloer en als nieuwe medewerker word je snel in het team opgenomen. 

Valerie Grooters, Magazijnmedewerker Uitgaande Goederen