Logistiek Medewerker

32 - 40 uur
MBO
Zwolle

Zelfstandig – Flexibel – MBO – Zwolle

Als geen ander weet je hoeveel je kunt bereiken met teamwork. Je bent de collega die een balans weet te houden tussen gezelligheid en hard werken, die het overzicht bewaart, het werk ziet liggen en die geen rem kent als het gaat om het gezamenlijk leveren van kwaliteit.

Kruitbosch; een betrokken en resultaatgericht familiebedrijf uit Zwolle. In totaal werken we met zo’n 200 mensen aan het meest hippe lifestyle fietsenmerk van Nederland. Wij maken allerlei soorten fietsen: van kinderfietsen voor alle leeftijden, gave fietsen voor de forens tot praktische family e-bikes. Daarnaast hebben we als leverancier de rol van groothandel en bieden wij onze klanten ook een zeer groot aanbod van fiets gerelateerde onderdelen en accessoires. Zo maken wij van iets alledaags als een fiets, een bijzonder concept wat perfect aansluit bij de doelgroep! Alpina voor de kinderen en Cortina voor de jongeren, jongvolwassenen en eigentijdse volwassenen.

Waarom jij een (Kruit)boss wordt

We zitten in een enorme groei waarbij wij jouw frisse kijk op de logistiek goed kunnen gebruiken. Als Logistiek Medewerker uitgaande goederen, heb je een veelzijdige functie. Je dag bestaat uit verschillende werkzaamheden, maar waarbij het doel is om alle fietsonderdelen vlekkeloos te verzamelen en naar de klant te sturen. Hierbij is het belangrijk om het overzicht te bewaren, goed te communiceren met je collega’s en je flexibel op te stellen.

Wat ga jij doen?

Als Logistiek Medewerker ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor het magazijnbeheer, de orderverwerking en de uitgaande goederen.  Minimaal 3 avonden in de week verzamel je orders, welke bestaan uit fietsonderdelen, met behulp van een voicepicksysteem. Tevens maak je deze orders verzendklaar. Daarnaast zorg je ervoor dat het magazijn goed georganiseerd en opgeruimd blijft. Naast bovenstaande werkzaamheden stellen wij eigen initiatief erg op prijs. Zie jij een verbeterpunt binnen de afdeling of heb jij een idee over het aanpassen van andere processen, dan zijn er meerdere manieren om dit te delen binnen de organisatie!

Dit maakt Kruitbosch leuk!

We zien graag dat jij je inzet om je klanten blij te maken maar we zien net zo graag dat jíj met een blij gezicht aan het werk bent. Wij doen dat door veel te investeren in jou als collega. Van het bieden van de mogelijkheid mee te doen aan een persoonlijk ontwikkelingsproject, tot een gezellig potje darts in de kantine. Dat is nog niet alles. Wij bieden je ook:

  • Een prettige werksfeer;
  • Een premievrije pensioenregeling;
  • Een uitdagende, fulltimebaan (32-40 uur);
  • Waardering en ruimte voor initiatief;
  • Een vrij weekend!

Past dit bij jou? En heb je verder...

  • MBO werk- en denkniveau;
  • Sociale vaardigheden en ben je een echte teamplayer;
  • Een zelfstandige werkhouding, maar jij weet ook precies wanneer je afstemming moet zoeken;
  • Een reachtruck certificaat of bereidheid deze te halen;
  • Een flexibele werkhouding waarbij jij minimaal 3 avonden in de week beschikbaar bent tot 22:00 met uitloop tot 23.00 uur.

Dan willen wij graag een kopje koffie met je drinken! Geef ons tenminste één goede reden waarom wij jou moeten uitnodigen. Stuur dit, aangevuld met je CV, naar werkenbij@kruitbosch.nl t.a.v. Marloes.

Sollicitatieproces

 

Solliciteren

Vragen over de vacature?

Neem contact op met Marloes Peereboom.
marloes@kruitbosch.nl
06 11 249 111

Vragen over de vacature?