Allround magazijnmedewerker

32- 40 uur
MBO
Zwolle

Zelfstandig – Flexibel – MBO – Zwolle

Als geen ander weet je hoeveel je kunt bereiken met teamwork. Je bent de collega die een balans weet te houden tussen gezelligheid en hard werken, die het overzicht bewaart, het werk ziet liggen en die geen rem kent als het gaat om het gezamenlijk leveren van kwaliteit.

WAAROM JIJ EEN (KRUIT)BOSS WORDT

Kruitbosch; een betrokken en resultaatgericht familiebedrijf uit Zwolle. In totaal werken we met zo’n 200 mensen aan het meest hippe lifestyle fietsenmerk van Nederland. Wij maken allerlei soorten fietsen: van kinderfietsen voor alle leeftijden, gave fietsen voor de forens tot praktische family e-bikes. Daarnaast hebben we als leverancier de rol van groothandel en bieden wij onze klanten ook een zeer groot aanbod van fiets gerelateerde onderdelen en accessoires. Zo maken wij van iets alledaags als een fiets, een bijzonder concept wat perfect aansluit bij de doelgroep! Alpina voor de kinderen en Cortina voor de jongeren, jongvolwassenen en eigentijdse volwassenen.

Voor de logistieke afdeling uitgaande goederen zoeken we een enthousiaste en flexibele collega waarmee wij ons diverse team verder uitbreiden.

WAT GA JIJ DOEN?

Samen met je collega’s werk jij minimaal drie avonden in de week en zorgen jullie er voor dat alle orders vlekkeloos worden verzameld en verzonden aan onze klanten. Dit doen jullie met behulp van ons voicepicksysteem. Nadat jij door een enthousiaste collega bent ingewerkt, ben jij in staat om onze klanten de service te bieden waar zij blij van worden!

Ongeveer 60% van je tijd verzamel je orders. De overige tijd ben jij bezig met ondersteunende werkzaamheden, waardoor jouw collega’s probleemloos alle orders kunnen verzamelen. Jij zorgt ervoor dat bij de verschillende inpakstations altijd voldoende dozen staan, je hebt telefonisch afstemming met DHL over het aantal benodigde vrachtwagens én hebt het technisch inzicht om het onderhoud van de lopende band te verzorgen zodat alle pakketjes vlekkeloos over de baan gaan.

Naast bovenstaande werkzaamheden stellen wij eigen initiatief erg op prijs. Zie jij een verbeterpunt binnen de afdeling of heb jij een idee over het aanpassen van andere processen, dan zijn er meerdere manieren om dit te delen binnen de organisatie!

DIT MAAKT KRUITBOSCH LEUK!

We zien graag dat jij je inzet om de klanten blij te maken, maar we zien net zo graag dat jíj met een blij gezicht aan het werk bent. Wij doen dat door veel te investeren in jou als collega. Van het bieden van de mogelijkheid mee te doen aan een persoonlijk ontwikkelingsproject, tot een gezellig potje darts in de kantine. Dat is nog niet alles. Wij bieden je ook:

  • Een prettige werksfeer;
  • Een premievrije pensioenregeling;
  • Een uitdagende, fulltimebaan (32-40 uur);
  • Waardering en ruimte voor initiatief;
  • Een vrij weekend!

PAST DIT BIJ JOU? EN HEB JE VERDER...

  • Een MBO werk- en denkniveau;
  • Sociale vaardigheden en ben je echte teamplayer;
  • Een zelfstandige werkhouding, maar jij weet ook precies wanneer je afstemming moet zoeken?
  • Een reachtruck certificaat of ben jij bereid deze te behalen?
  • Een flexibele werkhouding waarbij jij minimaal drie avonden in de week beschikbaar bent tot 23.00 uur?

Dan willen wij graag een kopje koffie met je drinken! Geef ons tenminste één goede reden waarom wij jou moeten uitnodigen. Stuur dit, aangevuld met je CV, naar werkenbij@kruitbosch.nl t.a.v. Willemien.

Sollicitatieproces

Solliciteren

Vragen over de vacature?

Neem contact op met Willemien van Duinen.

038-4661991
Vragen over de vacature?