Logistiek

Het logistieke team heeft veel verschillende taken. Zo zorgen ze ervoor dat alle inkomende producten op de juiste plek in het magazijn liggen en dat de voorraad in de gaten wordt gehouden. Ook verwerken ze de uitgaande goederen, wat zo efficiënt mogelijk moet gebeuren. Verder zijn de medewerkers op deze afdeling verantwoordelijk voor het afroepen van magazijnbonnen en zijn ze medeverantwoordelijk voor het afhandelen van klachten. Ook hebben zij een rol in het afhandelen van klachten rondom bestellingen. Er moet contact onderhouden worden met vervoerders met betrekking tot klachten, vragen en verzendingen én de distributie moet worden ingepland.

Tot slot is een belangrijke taak voor Logistiek om de winkelinrichting van dealers te verzorgen. Moeten er schappenplannen worden bijgewerkt? Dan doen onze logistiek medewerkers dat. Ook zorgen ze ervoor dat de juiste displays op de juiste manier in de winkel te zien zijn. Om dit alles in goede banen te leiden, is er de ‘coördinator winkelinrichting’, die een planning opstelt voor het team.

Het is erg leuk om bij Kruitbosch als logistiek medewerker te werken. We hebben een gezellig team met fijne en enthousiaste collega’s. Er is altijd een goede sfeer op de werkvloer en als nieuwe medewerker word je snel in het team opgenomen. 

Valerie Grooters, Magazijnmedewerker Uitgaande Goederen
Logistiek

Logistiek vacatures

Op dit moment zijn er geen openstaande vacatures op de afdeling logistiek. Schrijf je in voor de vacature-alert of bekijk alle vacatures.

Vacature Alert

Wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe vacatures? Vul dan het formulier in en je ontvangt een e-mail zodra er een passende vacature open staat.

Vacature Alert