Medewerker Klantenservice

32 - 40 uur
MBO
Zwolle

“Passie voor klanten en service” – proactief – Zwolle

Als Medewerker klantenservice heb jij een specialisme op het e-bike vlak, sta jij voor onze dealers paraat door het beantwoorden van uiteenlopende vragen op e-bike gebied. Van een eenvoudige productvraag waar je zo doorheen fietst tot de meest uitdagende technische vastbijters waarbij het op echte kennis aankomt.

Kruitbosch; een betrokken en resultaatgericht familiebedrijf uit Zwolle. Wij maken allerlei soorten fietsen: van kinderfietsen voor alle leeftijden, gave fietsen voor de forens tot praktische family e-bikes. Daarnaast hebben we als leverancier een zeer groot aanbod van fiets gerelateerde onderdelen en accessoires. Zo maken wij van iets alledaags als een fiets, een bijzonder concept wat perfect aansluit bij de doelgroep! Alpina voor de kinderen en Cortina voor de jongeren, jongvolwassenen en eigentijdse volwassenen.

Wij zijn Kruitbosch en daar zijn we trots op!

Waarom jij een (Kruit)Boss wordt

Met een neus voor klantenservice, waarbij jij je hebt gespecialiseerd in e-bikes, registreer jij probleempunten, analyseer je ze en ontdek je een eventuele rode draad in vaker voorkomende klachten. Het verder helpen van de klant staat bij jou centraal. Je logt alle contactmomenten van de klant in Omnidesk, het systeem waar alle klantvragen vanuit alle contactkanalen centraal staan. De problemen die je signaleert los je middels lean-methodiek op. Zo denk je niet alleen mee op korte termijn, maar help je ook op lange termijn kwaliteit te optimaliseren. Je bent binnen de afdeling Klantenservice een belangrijke schakel. Jij staat direct in contact met de klant en hoort dus uit eerste hand waar verbetering nodig is. Naast een nauwe samenwerking met je collega’s van de werkplaats om direct technische service te verlenen, ben je in jouw klantgesprekken ook commercieel ingesteld. Je pikt op waar kansen liggen voor de accountmanagers om waarde toe te voegen.

We zien graag dat je je inzet om klanten blij te maken, maar we zien net zo graag dat jíj met een blij gezicht op je werk zit. Wij doen dat door veel te investeren in jou als collega. Van het bieden van de mogelijkheid mee te doen aan een persoonlijk ontwikkelingstraject, tot een gezellig potje tafelvoetbal in de kantine en een actieve PV die jou met regelmaat van een leuk presentje voorziet.

Dit maakt Kruitbosch leuk!

In totaal werken we met zo’n 200 mensen aan het meest hippe lifestyle-fietsenmerk van Nederland. Het is een divers team bestaand uit zowel mannen evenals vrouwen van diverse leeftijden. In ons prachtige pand aan de A28 hebben we flexibele werkplekken; geen vaste bureaus en geen eilandjes. Bij ons ervaar je echt het samen-gevoel, ook als je vanuit huis werkt.

Daarnaast bieden wij:

  • Veel zelfstandigheid en flexibiliteit;
  • Een uitdagende baan waarbij geen dag hetzelfde is;
  • Ontwikkelmogelijkheden;
  • Een premievrije pensioenregeling;
  • Maar ook: waardering, gezelligheid, ruimte voor initiatief en hele leuke collega’s!

Past dit bij jou? En heb je verder...

  • MBO werk- en denkniveau;
  • Een leergierige houding, jij wilt alles weten van de e-bike!
  • Zin om de hele dag met fietsen en fietsonderdelen bezig te zijn;
  • Aantoonbare ervaring met het werken op een klantenservice waarbij het beantwoorden van klantvragen via telefoon, e-mail, chat en whatsapp tot je dagelijkse werkzaamheden behoren;
  • De ambitie om onze service en kwaliteit continu te verbeteren.

Twijfel dan niet en solliciteer bij ons!

Benoem in je motivatie tenminste één goede reden waarom wij jou moeten uitnodigen. Stuur dit, aangevuld met je CV, naar werkenbij@kruitbosch.nl t.a.v. P&O, of vul onderstaand formulier in.

Sollicitatieproces

 

Solliciteren