Medewerker Customer Service

32 - 40 uur
MBO
Zwolle

Wat ga je doen?

Via mail en telefoon sta jij paraat voor onze dealers en consumenten voor het afhandelen van diverse servicevragen via de telefoon, e-mail en social media. Jij behandel eenvoudige productvragen waar je zo doorheen fietst tot wat meer technische (e-bike) vragen waarmee het op technische kennis aankomt. Hierbij stel jij de klant centraal, ben jij flexibel in het bieden van een passende service en in je benadering naar onze dealers. Daarnaast ben je proactief in het zien van kansen en het optimaliseren van kwaliteit.

Je bent communicatief sterk, maakt bewust tijd voor het onderhouden van de klantrelatie en bent bereid een stapje extra te zetten. Je bent de spin in het web en voelt je thuis in een dynamische omgeving waar elke dag weer andere uitdagingen te vinden zijn. De fietsbranche is dynamisch waarbij jij het de uitdaging vindt om je te blijven ontwikkelen en mee te veranderen in de trends en technieken die er zijn in de markt.

We zien graag dat je je inzet om je klanten blij te maken maar we zien net zo graag dat jíj met een blij gezicht op je werk zit. Wij doen dat door veel te investeren in jou als collega. Van het bieden van de mogelijkheid mee te doen aan een persoonlijk ontwikkelingsproject, tot een gezellig potje darts in de kantine en een actieve PV die jou met regelmaat van een leuk presentje voorziet.

Past dit bij jou? En heb je verder?

  • MBO werk/denk niveau met technische affiniteit voor e-bikes en fietsen
  • Zin om de hele dag met fietsen en fietsonderdelen bezig te zijn
  • De communicatie skills om de klant met mail en telefoon van advies op maat te voorzien
  • Geen rem als het gaat om bijdragen aan het continu verbeteren van onze service en kwaliteit

Dan zijn wij ook razend benieuwd naar jou! Geef ons tenminste één goede reden waarom wij jou niet mogen missen. Stuur dit aangevuld met je CV t.a.v. Gerrita naar werkenbij@kruitbosch.nl of vul onderstaand formulier in.

Solliciteren

Vragen over de vacature?

Neem contact op met Gerrita Haanstra.
038-4661991

Vragen over de vacature?