Software Engineer C# / Senior

32 - 40 uur
HBO
Zwolle

Wil jij in een sterk agile IT team komen te werken? Ga jij jouw stempel drukken op het IT landschap? Als Software Engineer ben jij een zeer belangrijke schakel bij Kruitbosch. Je mag gaan werken met de nieuwste technologische toepassingen en je krijgt alle ruimte om je door te blijven ontwikkelen. Je hebt nauw contact met de business en jij weet hun vraag te vertalen naar concrete software oplossingen.

Wat je nog meer van de functie kunt verwachten

Je maakt deel uit van een zelfsturend team bestaande uit vier software engineers. Samen met het team ga je bezig met het uitbreiden van ons systeemlandschap in Azure Kubernetes Services (AKS). Hiermee wordt het implementeren en beheren van toepassingen in containers eenvoudiger en kun je bestaande en nieuwe projecten toevoegen aan het microservices landschap. Vanuit de business worden over uiteenlopende onderwerpen ideeën en verbetermogelijkheden aangedragen. Samen met de ‘businessowner’ werk je dit uit naar een oplossing die ontwikkeld gaat worden.

In jouw team wordt er gewerkt met de SCRUM (JIRA) methodiek. Elke maandag is er een weekstart waar wordt besproken welke zaken door welke software engineer worden opgepakt. In overleg met de ‘businessowner’ worden prioriteiten bepaald. Je kan dan denken aan o.a. een Intranet, dealer websites, optimalisatie van interne processen en koppelingen met systemen van klanten en leveranciers. Je hebt contact met klanten, leveranciers en collega’s met wie je zaken afstemt omtrent ontwikkelprojecten. Kortom, een takenpakket met veel afwisseling en mogelijkheden om snel nieuwe technieken te leren!

Vind jij nieuwe technieken ook zo belangrijk in je vak? Dat vinden ze bij Kruitbosch ook! Periodiek wordt een week gepland die je met het gehele team besteedt aan het onderzoeken van de nieuwste technieken en ontwikkelingen op jullie vakgebied en het sparren over hoe deze bij Kruitbosch ingezet kunnen worden. Zo houd je je kennis up-to-date en werk je altijd met de nieuwste technieken.

Waar je terecht komt

Kruitbosch heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld van groothandel in fietsen en accessoires tot Retail partner voor fietsspeciaalzaken. Bij alles wat ze doen stellen ze de consument centraal.

“De consument blij maken met mooie fietsproducten: dat is ons doel. Vanuit onze kernwaarden ‘betrokken’, ‘betrouwbaar’ en ‘dynamisch’ zijn we altijd bezig met het verbeteren van de kwaliteit van onze producten, diensten en medewerkers. Onze passie voor fietsen en sportiviteit is de verbindende factor in ons bedrijf.”

Inmiddels werken er 200 medewerkers en staat de derde generatie Kruitbosch aan het roer. Het bedrijf is uitgegroeid tot een toonaangevende leverancier in de tweewielerbranche in Nederland en België. Voor alles wat met fietsen te maken heeft zijn zij het aangewezen bedrijf.

Dit is wat we graag terug zien in jou

 • Je hebt een afgeronde Hbo-opleiding
 • Je hebt bij voorkeur 5 tot 7 jaar ervaring in een vergelijkbare functie
 • Je hebt kennis van tools en talen zoals: Azure WebApps, Azure Kubernetes Services, Docker, .NET core, C#, Microservices, SQL Server, Azure DevOps en REST Webservices
 • Je bent in staat vragen vanuit de business te vertalen naar concrete software oplossingen
 • Je komt met nieuwe ideeën, benaderingen en oplossingen en je bent in staat je collega’s hierin mee te nemen

Dit krijg je terug

 • Een goed salaris o.b.v. kennis en ervaring
 • Een fulltime baan waarbij 32 uur bespreekbaar is
 • Goede ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden
 • Kruitbosch betaalt 100% de pensioenpremie voor de medewerkers.
 • Hulpmiddelen voor de uitvoer van je functie, waaronder in ieder geval een laptop.
 • Reiskostenvergoeding, ook wanneer je binnen een straal van 10km woont en op de fiets komt!
 • Darten, tafelvoetbal, fiets- en mountainbiketochten, een voetbaltoernooi, hardlopen, een zomerbarbecue, een kerstborrel… Bij Kruitbosch houden ze van gezelligheid én sportiviteit!

En nu?

Wij zijn razend benieuwd naar jou! Geef ons tenminste één goede reden waarom wij jou niet mogen missen. Stuur dit aangevuld met je CV t.a.v. Paulien naar werkenbij@kruitbosch.nl of vul onderstaand formulier in.

Solliciteren

Vragen over de vacature?

Neem contact op met Paulien Reitsma.
paulien@kruitbosch.nl

Vragen over de vacature?