IT

De IT afdeling bestaat uit een development- en beheerteam die gezamenlijk zorgen voor de ontwikkeling, onderhoud en het uitbreiden van het Kruitbosch IT-landschap. In een wendbaar team wordt er gewerkt volgens de SCRUM-methode, waarin we in sprints van twee weken samen met de businessowners naar een einddoel werken.

Er wordt gebruik gemaakt van moderne technieken zowel on-premise als in de Azure cloud. Nieuwe ontwikkelingen en innovatie gaan we niet uit de weg. Binnen het team heerst een no-nonsense mentaliteit en zijn we bereid te leren van onze én van andermans fouten. Eigen ontwikkeling is één van de (team)doelen.

 

Op de IT afdeling dragen wij ons steentje bij, zodat de andere afdelingen de bedrijfsprocessen zonder verstoringen kunnen blijven uitvoeren. Tevens denken we mee bij nieuwe ontwikkelingen en proberen we continue de processen verder te automatiseren. Het geeft een kik om te zien dat iets wat bedacht is, ook naar volle tevredenheid blijkt te werken.

Roel Klopstra, Applicatie specialist
IT
Vacature Alert

Wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe vacatures? Vul dan het formulier in en je ontvangt een e-mail zodra er een passende vacature open staat.

Vacature Alert