IT

De IT afdeling bestaat uit een development- en beheerteam die gezamenlijk zorgen voor de ontwikkeling, onderhoud en het uitbreiden van het Kruitbosch IT-landschap. In een wendbaar team wordt er gewerkt volgens de SCRUM-methode, waarin we in sprints van twee weken samen met de businessowners naar een einddoel werken.

Er wordt gebruik gemaakt van moderne technieken zowel on-premise als in de Azure cloud. Nieuwe ontwikkelingen en innovatie gaan we niet uit de weg. Binnen het team heerst een no-nonsense mentaliteit en zijn we bereid te leren van onze én van andermans fouten. Eigen ontwikkeling is één van de (team)doelen.

 

Als onderdeel van het E-commerce & Development team zorgen we er samen voor dat we het beste uit het e-commerce platform halen. Samen met de business bepalen we de prioriteit en creëren we nieuwe innovatie oplossingen voor de organisatie en onze klanten.

Thijs Slagmolen, IT Manager E-Commerce & Development
IT

IT vacatures

Op dit moment zijn er geen openstaande vacatures op de afdeling ICT. Schrijf je in voor de vacature-alert of bekijk alle vacatures.

Vacature Alert

Wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe vacatures? Vul dan het formulier in en je ontvangt een e-mail zodra er een passende vacature open staat.

Vacature Alert