Trainee Software Engineer

40 uur
HAVO/MBO/VWO
Zwolle

Kruitbosch/Cortina – maatwerk opleidingstraject – HAVO/MBO/VWO afgerond

Functieomschrijving
In dit traineeship bij Kruitbosch krijg je de kans om direct in de praktijk opgeleid te worden tot software engineer. Jouw collega’s hebben diepgaande en uitgebreide kennis en vaardigheden van verschillende technieken waarin ze jou zullen opleiden.

Het zelfsturende team waar je deel van uitmaakt, bestaat uit vier software engineers die zich bezig houden met de ontwikkeling, verbetering en implementatie van uiteenlopende oplossingen die de business ondersteunen. Er lopen een aantal grotere langdurige ontwikkelprojecten en daarnaast zijn er continu kortlopende kleine projecten. Dit maakt dat je in korte tijd zichtbare resultaten neerzet en tegelijkertijd ook werkt aan grote innovatieve projecten. Er wordt gewerkt met platforms als Microsoft Dynamics AX en Intershop. Technieken die worden toegepast zijn .Net, Java en SQL server.

Onderwerpen die grote ontwikkelprojecten betreffen zijn o.a. een dealerportaal, websites, optimalisatie van het bestelproces, app integratie en koppelingen met systemen van klanten en leveranciers. Mobiliteit en E-Bikes zijn actuele topics.

Periodiek wordt een week gepland die je met het gehele team besteedt aan het onderzoeken van de nieuwste technieken en ontwikkelingen op jullie vakgebied en het sparren over hoe deze bij Kruitbosch ingezet kunnen worden. Zo houd je je kennis up-to-date en werk je altijd met de nieuwste technieken.

Binnen deze groeiende organisatie zijn er, afhankelijk van jouw ambities en talenten, voldoende ontwikkelmogelijkheden.

Functie-eisen
Je hebt een HAVO, VWO en/of MBO diploma en hebt een sterke affiniteit met automatisering. Het lijkt je leuk om vanuit de praktijk opgeleid te worden tot software engineer op het gebied van .Net, Java en Intershop.

Persoonskenmerken
Je bent een analytisch sterke persoon met goede communicatieve vaardigheden en een echte ‘automatiseringsfreak’. Je wordt enthousiast van het idee veel nieuwe dingen te leren en deze direct in de praktijk toe te kunnen passen. Je hebt een open houding en flexibele instelling. Je vindt het leuk om mee te denken over nieuwe mogelijkheden en vervolgens zelf aan de slag te gaan met de ontwikkeling hiervan. Door jouw oprechte interesse in het vakgebied ben je altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van software en ICT. Samenwerken met collega’s vind je belangrijk, maar tegelijkertijd kun je goed zelfstandig werken. Daarnaast heb je een klantgerichte en dienstverlenende instelling.

Interesse

Mocht je interesse hebben solliciteer dan vandaag nog door je CV en korte motivatie te sturen naar: personeelszaken@kruitbosch.nl t.a.v. Gerrita Haanstra.

Vragen over de vacature?

Neem contact op met Gerrita Haanstra.
personeelszaken@kruitbosch.nl
038-4661991

Vragen over de vacature?