Systeembeheerder IT

32 - 40 uur
MBO
Zwolle

Analyserend & oplossingsgericht – passie voor fietsen – mbo-niveau

"De wifi doet het niet meer zo goed." Als systeembeheerder beginnen je handen al te kriebelen. Daar moet iets aan gedaan worden! Voel jij je al aangesproken? Per direct zijn wij op zoek naar een systeembeheerder om ons ICT-team te versterken.

Jij bent onmisbaar, omdat wij een collega nodig hebben die ons verder kan helpen bij netwerkproblemen of andere technische complicaties. Daarnaast vergroot jouw unieke kennis en ervaringen de expertise van het ICT-team.

Hoe ziet je dag eruit?

Je slaat je laptop open en je hebt al een lekker bakje koffie gepakt. Je hebt nog geen slok van je koffie gehad en de eerste collega staat al naast je bureau. De laptop loopt vast. Samen beginnen jullie aan de eerste slok van jullie koffie en praten jullie over het weekend. Ondertussen ben jij druk bezig met het repareren van de laptop. De klant centraal is vanzelfsprekend en dit zien wij ook terug in jouw werk. Elke collega komt weer terug met een lach op het gezicht, antwoorden op vragen en een laptop die het weer doet. Dagelijks krijg jij zo’n vijf tot tien medewerkers met vragen. Jij vindt het alleen maar geweldig dat jij je collega’s verder kunt helpen met jouw expertises.

Er is meer te doen. De lopende projecten schreeuwen om je aandacht. Zo ben jij onder andere bezig met het vervangen van het computersysteem en het wifisysteem, het controleren van back-ups en het onderhouden van systemen en netwerken. Naast klantgericht ben jij loyaal en betrouwbaar. Jij zorgt dat de beveiliging van de systemen optimaal is. Een data-lek zal hier niet voorkomen en dat maak jij waar.

Denk je alles al gelezen te hebben, blijkt het werk nog meer te variëren. Jij onderhoudt contact met externe ICT-leveranciers; draagt zorg voor continuïteit in de data-uitwisseling tussen verschillende systemen en met externe partijen; documenteert de technische ICT-infrastructuur en houdt dit bij; Bewaakt de uitvoering van werkzaamheden door externe leveranciers en dienstverleners binnen gemaakte afspraken; tot slot adviseer jij de organisatie op het gebied van bestaande en nieuwe technische ICT-oplossingen.  

Divers en dynamisch. Dat is hoe je dag eruit zal zien bij Kruitbosch.

Jij bent de systeembeheerder …

  • Met MBO 4 werk- en denkniveau;
  • Die een 2e of 3e stap in je carrière zet als systeembeheerder;
  • Met kennis van Microsoft kantoorautomatisering (Office365, netwerk, AD, SQL Server, Azure);
  • Met kennis van hardware en software in een virtuele omgeving;
  • Die Nederlands en Engels kan spreken en schrijven;
  • Die niet twijfelt, maar actie onderneemt wanneer dit nodig is. Jij wilt immers storingen voorkomen.

Wat maakt dit werk nog leuker?

  • Je komt te werken in een sterk agile IT-team dat bestaat uit drie collega’s. De werksfeer is nuchter, informeel en innovatief.
  • Jij kunt je stempel drukken op het IT-landschap en werken met nieuwe technologische toepassingen.
  • Jij upgrade de organisatie(systemen), wij upgraden jou. Bij Kruitbosch vinden wij het belangrijk dat collega’s het beste uit zichzelf kunnen halen.
  • Gezellige potjes darts in onze gloednieuwe kantine. De week sluit je af met een sfeervoller VrijMiBo. Een leuke manier om elkaar te leren kennen.

Onze collega’s en externe leveranciers kunnen niet wachten tot jij aan het werk bent! Geef ons tenminste één goede reden waarom wij jou niet mogen missen. Stuur dit aangevuld met je CV t.a.v. Gerrita naar werkenbij@kruitbosch.nl.

Solliciteren

Vragen over de vacature?

Neem contact op met Gerrita Haanstra.
038-4661991

Vragen over de vacature?