HR

Het personeelsbeleid van Kruitbosch? Dat wordt vormgegeven en uitgevoerd door de HR-afdeling. Deze medewerkers leggen de personeelsgegevens vast in verschillende systemen, een administratieve taak dus. Bij Kruitbosch vinden we het belangrijk dat medewerkers zich altijd kunnen blijven ontwikkelen en daarom is er veel mogelijkheid tot interne opleidingen. De HR-afdeling begeleidt medewerkers in het keuzetraject voor interne opleidingen. Als er een keuze is gemaakt zorgen zij voor een studieovereenkomst. Ben je langdurig of regelmatig ziek? Dan zorgen de HR-medewerkers ervoor dat je bij dit traject wordt begeleid.

Tot slot zijn ze verantwoordelijk voor de werving en selectie binnen Kruitbosch: zij gaan dus over vacatures, ze regelen sollicitatiegesprekken en contracten en zorgen ervoor dat gegevens van nieuwe medewerkers meteen in het systeem worden opgeslagen. 

Als HR-afdeling hebben we veel contact met alle afdelingen en diverse collega’s, we staan midden in de organisatie. Geen enkel gesprek is hetzelfde, daar haal ik veel energie uit.

Linda Kragt, Secretaresse P&O
HR
Vacature Alert

Wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe vacatures? Vul dan het formulier in en je ontvangt een e-mail zodra er een passende vacature open staat.

Vacature Alert

VACATURE ALERT