Finance

De afdeling Finance zorgt voor een tijdige, juiste en volledige verwerking van de financiële gegevens binnen Kruitbosch en het aanleveren van rapportages. Hun doel is om de administratieve organisatie continu te verbeteren en te onderhouden en het in lijn te houden met de Nederlandse fiscale wet- en regelgeving. Ze minimaliseren debiteurenrisico’s door een kredietlimiet op te leggen, orderinvoer te blokkeren of een orderafroep te doen.

De afdeling Finance staat echt voor de 3 kernwaarden van Kruitbosch. We zijn betrouwbaar, betrokken bij ons werk en bij elkaar en dynamisch waar de tijd het toe laat. We krijgen alle vrijheid om ons te verbeteren, nieuwe verbeterpunten aan te dragen en uit te werken. Een afdeling om trots op te zijn om te mogen werken!

Alien ter Mate, Debiteurenbeheerder
Finance

Finance vacatures

Op dit moment zijn er geen openstaande vacatures bij de afdeling Finance. Schrijf je in voor de vacature-alert of bekijk alle vacatures.

Vacature Alert

Wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe vacatures? Vul dan het formulier in en je ontvangt een e-mail zodra er een passende vacature open staat.

Vacature Alert