Category Management

Binnen de afdeling Category Management zijn er twee onderdelen: Sport en Parts & Retail. De Category Manager Sport stelt een consumentgedreven sportassortiment op en zorgt ervoor dat andere afdelingen van Kruitbosch én klanten en consumenten hier goed van op de hoogte zijn. De Category Managers Parts & Retail doen hetzelfde voor het algemene assortiment en de fietsonderdelen- en accessoires. Ook bedenken zij promoties voor verschillende onderdelen van het assortiment.

De veranderingen binnen de fietsenbranche zijn nooit zo snel gegaan. Als Category Manager is het de uitdaging om het assortiment naadloos aan te laten sluiten bij onze klanten. Ik haal er veel energie uit om samen met stakeholders een optimale samenstelling van de categorie te ontwikkelen en implementeren om maximale waarde aan de klant te bieden. 

Nico Geerlink, Categorymanager
Category Management

Category Management vacatures

Op dit moment zijn er geen openstaande vacatures binnen Category Management. Schrijf je in voor de vacature-alert of bekijk alle vacatures.

Vacature Alert

Wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe vacatures? Vul dan het formulier in en je ontvangt een e-mail zodra er een passende vacature open staat.

Vacature Alert