Finance Trainee

32-40 uren
HBO
Zwolle

Wat ga je doen
Als Finance Trainee krijg je bij ons de mogelijkheid om in twee jaar tijd alles wat je tijdens je studie hebt geleerd in praktijk te brengen. Je begint met het onder de knie krijgen van de volledige financiële administratie. Van het verwerken van inkomende facturen tot debiteurenbeheer en alles wat daar tussen in ligt, zal aan bod komen. We werken Lean waarbij we bijvoorbeeld tijdens de dagstart samen afstemmen waar onze prioriteiten liggen. Zo houden we de maximale grip op onze dagelijkse activiteiten en lopende projecten.

Wij gaan uiteraard met de tijd mee en hierin is de digitalisering van de inkomende facturenstroom de volgende stap. Dit project moet nog volledig uitgerold worden en hier zal jij een belangrijke rol in spelen. Dat je dus van een uitdaging houdt en graag een tandje harder loopt, staat buiten kijf. We zijn als bedrijf klein en groot tegelijk. Klein genoeg zodat je van alle facetten iets mee krijgt maar ook groot genoeg om je echt te kunnen verdiepen in de bijbehorende financiële processen. Omdat je van het begin af aan betrokken bent bij het digitaliseren ga jij je lerende wijs steeds meer ontwikkelen. Zo wordt deze rol wanneer jij er klaar voor bent uitgebreid met business control taken en krijg je op deze manier de mogelijkheid om je te ontpoppen tot dé finance professional.

We laten je niet alleen in jouw ontwikkeling. We zijn betrokken bij alle stappen die je wilt maken en samen vinden we de beste plek voor jou en bieden we je een stabiele plek waar jij naar hartenlust zal groeien.

Wil jij met deze job je carrière een versnelling hoger zetten? En heb jij verder:

  • HBO werk- en denkniveau ontwikkeld in een financiële/of bedrijfskundige studierichting.
  • Zin om deze uitdaging aan te gaan binnen een enthousiast team waar iedereen gewaardeerd wordt om zijn of haar inbreng.

Dan zijn wij ook razend benieuwd naar jou!

Interesse
Het volledige werving- en selectietraject wordt verzorgd door Jobbing. Mocht je interesse hebben in deze functie en voldoen aan de gestelde eisen, geef Anniek van Jobbing dan tenminste één goede reden waarom wij jou niet mogen missen. Stuur dit aangevuld met je CV t.a.v. Anniek naar hetklikt@jobbing.nl.

De afdeling Administratie staat echt voor de 3 kernwaarden van Kruitbosch. We zijn betrouwbaar, betrokken bij ons werk en bij elkaar en dynamisch waar de tijd het toe laat. We krijgen alle vrijheid om ons te verbeteren, nieuwe verbeterpunten aan te dragen en uit te werken. Een afdeling om trots op te zijn om te mogen werken!

Alien ter Mate, Debiteurenbeheerder