Voordelen van Kruitbosch

Bij Kruitbosch vinden we het belangrijk om een zo compleet mogelijk aanbod te hebben. Ons assortiment is daarom breed: niet alleen zijn we groothandel in fietsen van toonaangevende merken, ook vindt u bij ons fietsonderdelen-, accessoires, spareparts. Maar we zijn niet alleen een groothandel. Door de jaren heen zijn we uitgegroeid tot een retailpartner voor fietsspeciaalzaken.

Onze drie pijlers

Ons aanbod bestaat uit drie pijlers: Sport, Parts & Retail en Lifestyle. Binnen de pijler Lifestyle vindt u allerlei soorten fietsen: van lichte designbikes tot e-bikes en praktische familiefietsen. Het aanbod wordt verrijkt met accessoires en onderdelen, die u vindt binnen de pijler Parts & Retail. Een ander onderdeel binnen deze pijler zijn de diensten waarmee we ondersteuning bieden aan uw bestellingen en uw fietsenwinkel- of werkplaats. Tot slot is er de pijler Sport: we hebben een uitgebreid sportief assortiment met onderdelen en accessoires voor sportfietsen.

Onderscheidend vermogen

Daarnaast zijn er meer eigenschappen die Kruitbosch een onderscheidend bedrijf maken. Een aantal punten op een rijtje:

  • 60% voorkeursleverancier;
  • Dropshipment-mogelijkheden;
  • Leverbetrouwbaarheid van 95%;
  • Korte levertermijn: vandaag besteld, morgen in huis (mits op voorraad);
  • Foutpercentage van slechts 0,04%;
  • Connect–Sales promotors per pijler die winkeladvies op maat geven over bijvoorbeeld inrichting;
  • We organiseren workshopdagen die aansluiten bij de behoefte van de dealer (Kruitbosch Academy).

Handige diensten en tools

Met onze handige diensten en tools ondersteunt Kruitbosch u zo goed mogelijk met uw assortiment, winkel en werkplaats. We ontwerpen schappenplannen, bieden tools aan waarmee we uw lokale markt in beeld brengen en geven advies over uw winkel en werkplaats. Zo wordt u geholpen met uw verkoop, en vindt de consument de onderdelen die hij zoekt.