Sinds de oprichting van Kruitbosch in 1955 heeft ons familiebedrijf in Zwolle zich ontwikkeld van groothandel in fietsen en accessoires tot retailpartner voor de fietsspeciaalzaken. Bij alles wat we doen stellen we de consument centraal. In een nauwe samenwerking met onze klanten stellen we onszelf het doel om de consument blij te maken met aansprekende fietsproducten. Inmiddels staat de derde generatie Kruitbosch aan het roer en is ons bedrijf uitgegroeid tot een toonaangevende totaalleverancier in de tweewielerbranche in Nederland en België. Vanuit onze kernwaarden betrokken, betrouwbaar en dynamisch zijn we altijd bezig om de kwaliteit van onze producten, diensten en medewerkers te verbeteren. Bij Kruitbosch zijn we met 160 collega’s en werken we met passie voor fietsen.

Voor alles wat met fietsen te maken heeft zijn wij de partij. We voeren een breed programma merkonderdelen en -accessoires voor allerlei soorten fietsen en gebruikers. Vanuit ons strak georganiseerde magazijn in Zwolle leveren we de orders correct en supersnel. Met onze fietsmerken Cortina en Alpina zijn we trendsettend op het gebied van lifestyle stadsfietsen voor volwassenen en kinderen. Wij zien een fiets als verlengstuk van je persoonlijke lifestyle. Vanuit die gedachte ontwikkelen wij onze fietsen.

Als partner van de klant bieden we ondersteunde diensten, zoals het inrichten van de winkel en de werkplaats, maar ook advies voor het juiste assortiment en het beste rendement. Op het gebied van cross retail bieden we maatwerk voor het inrichten van een webshop en instore verkoopoplossing. Ook de logistieke afhandeling kunnen wij voor onze rekening nemen. 

Wil je meer weten over Kruitbosch, haar merken, het laatste nieuws over het bedrijf of de openstaande vacatures? Bekijk dan onze website en ontdek wat Kruitbosch jou te bieden heeft.