De New Looxs tassen met Racktime Snapp-IT adapter zijn nu leverbaar. Deze tassen zijn tot stand gekomen door exclusieve samenwerking tussen New Looxs en Racktime. Door het gebruik van de Racktime Snapp-IT adapter worden de tassen met een klik bevestigd en ook eenvoudig met 1 handbeweging weer van de fiets gehaald.

Racktime 5

Cortina en New Looxs Racktime
De racktime tassen zijn geschikt voor de Cortina E-Wave en de Cortina Speed. 

Cortina E-Wave:
https://www.cortinafietsen.nl/fietsen/elektrische-fietsen/urban-sportief/cortina-e-wave

Cortina Speed:
https://www.cortinafietsen.nl/fietsen/stadsfietsen/urban-sportief/cortina-speed

Nieuwe modellen fietstassen
In de nieuwe collectie New Looxs Racktime tassen vinden we twee modellen. De Avero double is een van de meest verkochte modellen van New Looxs. Dit model tas leent zich zeer goed voor de combinatie met Racktime dragers. De Avero Double is een chique dubbele tas gemaakt van waterafstotend polyester. De tas heeft twee grote hoofdvakken en 2 extra ritsvakken. De tas heeft reflectie aan beide zijden. De Avero double is leverbaar in zwart (art. nr. T182219RT) en jeans grey (art. nr. T182224RT). Consumentenadviesprijs: € 79,95.

Avero DoubleAvero Double Grey

Sportieve dubbele tas
Daarnaast brengt New Looxs een nieuw model tas: de Sports Double Racktime in zwart (art. nr. T079330RT). Deze sportieve dubbele tas heeft vele extra vakken en wordt geleverd inclusief regenhoes. Consumentenadviesprijs: € 89,95.

Sport Racktime

Meer info? www.newlooxs.nl