Magazine FIETS test in het juli-nummer pompen in verschillende categorieën: vloerpompen, minipompen race en minipompen mountainbike. In alle categorieën scoren de pompen van Topeak het hoogst!

Vloerpompen
Er zijn 17 vloerpompen getest. Van Topeak zijn de JoeBlow Race en de Transformer X meegenomen. De JoeBlow Race scoort met cijfer 8 het hoogst in de test. De pomp scoort op afleesbaarheid, de soepelheid bij het pompen en op prijs/kwaliteit. Magazine FIETS oordeelt: “Met deze JoeBlow Race pomp je erg soepel.” De Transformer X scoort een 7,7 en doet het goed op stabiliteit en de manometer in het handvat. “Inclusief handig inklapbare fietsstandaard. Ook innovatief: manometer in het handvat”, aldus FIETS.

Minipompen race
In de categorie minipompen race zijn 13 pompen getest, waaronder de Topeak RaceRocket HP. Met een 8 komt deze wederom als hoogste uit de test. Over de RaceRocket HP zegt FIETS: “Ergonomisch handvat. In de vorige test ook een sterke troef en nog steeds overtuigend. Slim, compact ontwerp met een strak uiterlijk.”

Minipompen mountainbike
Tot slot test FIETS 13 minipompen mountainbike. Ook de Topeak RaceRocket MT is aan de test onderworpen. Het eindoordeel van FIETS is het cijfer 8. “De ‘dikke’ RaceRocket is een kopie van de raceversie. Met een groter volume bewijst die ook zijn kracht.”

Fiets magazie

 

donderdag 6 augustus 2015