De tweede week van het Kruitbosch Bike Event in DeFabrique in Utrecht is van start gegaan. Gisteren – en ook vandaag nog- kunnen tweewielerspecialisten uit Nederland, België en Duitsland nog een bezoek brengen aan de uitgebreide beurs. Bij de entree gaan bezoekers op de foto voor een levensgrote Cortina-cover.

Hèhè, staan we eindelijk zelf eens op de cover van het Cortina-magazine!” Bezoekers reageren enthousiast op de fotoactie aan de start van het Kruitbosch Bike Event. Als de foto gemaakt is, krijgen de ‘modellen’ een kaartje mee met de Facebook-pagina van Kruitbosch waar hun foto terug te vinden is. Daar vandaan worden ze volop gedeeld op de eigen Facebook-pagina’s van fietsenwinkels. “Dat is toch leuk om te laten zien aan onze klanten!”, aldus de eigenaar van een fietsenwinkel uit het midden van Nederland.

Cortina Smartbike
Naast alle gespecialiseerde leveranciers, staat er ook een heel ander team op het Kruitbosch Bike Event. Dat is Tracefy. Dit bedrijf wordt gerund door studenten van de TU uit Delft. In samenwerking met hen heeft Cortina de SmartBike ontwikkeld. Op het Bike Event vertelt Tracefy bezoekers alles over deze speciale slimme fiets, waarmee vanaf 1 januari een pilot gestart zal worden. Meer informatie is nu al te vinden op www.cortinasmartbike.nl.

Cortina Ecomo

maandag 12 oktober 2015