Kruitbosch is per direct exclusief distributeur van het sportbrillenmerk Tifosi voor de Benelux. Hiermee zet de totaalleverancier uit Zwolle een volgende stap in het completeren van het aanbod binnen haar sportieve segment. Tifosi staat voor kwalitatief hoogwaardige brillen tegen een betaalbare prijs (adviesverkoop van € 49,95 tot € 99,95).

In 2003 startte het Amerikaanse Tifosi Optics met het op de markt brengen van sportbrillen voor fietsen, hardlopen, outdoor en golf. Tifosi staat voor kwaliteit, design en functioneel. Net als Kruitbosch is Tifosi Optics ook zeer content met deze samenwerking. De Amerikanen zeggen dan ook: “We hebben er alle vertrouwen in dat Kruitbosch ons merk zal vertegenwoordigen in een hoge mate van professionaliteit op het gebied van sales, marketing, transport en logistiek”. Colin Robaard, accountmanager Sport van Kruitbosch, voegt toe: “Tifosi is een fraaie toevoeging aan ons assortiment. Met onze 60 jaar ervaring in het leveren van top kwaliteit fiets(accessoire) merken in de Benelux zijn wij erg blij met een merk als Tifosi.

Kruitbosch is exclusief distributeur van de Tifosi sportbrillen voor de Benelux. Wilt u Tifosi blijven inkopen of zou u graag met Tifosi willen starten, neem dan contact op met Kruitbosch. Vanaf eind april zijn de brillen leverbaar.

www.tifosioptics.com

Tifosi

dinsdag 24 maart 2015