Kruitbosch is ook dit jaar aanwezig op de Bike MOTION Benelux. Van vrijdag 16 tot en met maandag 19 oktober worden in de Jaarbeurs Utrecht de sportmerken Topeak, Ergon, MET, CamelBak, Tifosi en Nutrixxion gepresenteerd op standnummer 10.A026.

E-mailhandtekening Bike Motion V1 DEF

Voor sportief geori├źnteerde tweewielerspecialisten is dit de perfecte mogelijkheid om de nieuwste ontwikkelingen van de sportmerken te zien. Zo heeft Topeak twee nieuwe vloerpompen toegevoegd aan haar assortiment, de JoeBlow Dualie en de JoeBlow booster. De zadellijn van Ergon is aangevuld met een nieuw type zadel, de SMC4. Ook de nieuwste racehelmen van MET, de Rivale Hes, Manta en de mountainbikehelm Lupo zijn te bewonderen. CamelBak introduceert een nieuwe serie Low Rider-tassen, de Skyline, Solstice en Palos. Deze zijn te vinden op de stand. Tifosi presenteert haar nieuwe fietsbrillen, zoals de sportieve brillen Bronx en Vogel 2.0 en de lifestyle bril Hagen XL. Proef tot slot ook de lekkere repen van Nutrixxion.

Theo Bos
Op zaterdag 17 oktober tussen 14.00 en 14.30 uur is Theo Bos aanwezig op de stand van MET. Theo Bos rijdt voor het door MET gesponsorde MTN Qhubeka-team, dat dit jaar erg succesvol was in onder andere de Tour de France. Het MTN Qhubeka-team is een Zuid-Afrikaanse wielerploeg, opgericht in 2007. Qhubeka betekent in Nguni-taal  "doorgaan", "vooruitgang" en "verder gaan". De wielerploeg gaat net als elk ander team voor de winst, maar het dient daarnaast ook een maatschappelijk doel. In ruil voor gemeenschapszorg of goede resultaten worden dorpen voorzien van fietsen. Hierdoor gaan kinderen vaker naar school en kunnen ouders sneller werk vinden. Het MTN Qhubeka-team heeft voor het komende seizoen een aantal gevestigde namen aangetrokken, namelijk Mark Cavendish en Mark Renshaw.

Theo Bos

Kom langs op stand 10.A026 om bijgepraat te worden over de noviteiten, maar uiteraard ook over alle andere producten uit het sportieve assortiment van Kruitbosch.

woensdag 14 oktober 2015