Kruitbosch organiseert de Kruitbosch Mobility Days in Nederland en België

05-09-2022

Eindelijk kan het weer, na drie jaar keert Kruitbosch terug met twee fysieke dealerevents. Eén event voor de Nederlandse dealers en één event voor internationale klanten. De wereld van fietsen en accessoires heeft de afgelopen jaren niet stil gestaan. Tijdens de events worden dealers geïnformeerd en geïnspireerd over alle ontwikkelingen en de nieuwste producten. En uiteraard is er genoeg gelegenheid om elkaar weer te ontmoeten onder het genot van een hapje en een drankje.

Kruitbosch Mobility Days

Nieuw is dat de naam Kruitbosch Bike Event vervangen is door de Kruitbosch Mobility Days. Op de events toont Kruitbosch alles wat te maken heeft met mobiliteit en dat gaat veel breder dan alleen de fietsen. Met interessante producttrainingen, innovatieve producten, een blik naar de toekomst van mobiliteit en natuurlijk de collectie van Cortina en Alpina, wil Kruitbosch de dealers, inspireren met mooie producten en helpen met (nieuwe) groeikansen.

Centraal in Nederland

Op 12 en 13 september nodigt Kruitbosch al haar Nederlandse dealers uit om in de sfeervolle Rijtuigenloods in Amersfoort de nieuwe collectie fietsen, de nieuwste onderdelen & accessoires en innovatieve mobiliteitsoplossingen te komen bekijken. Met het thema On Track neemt het bedrijf de dealers mee in de toekomst van de duurzame stadsmobiliteit. Het event straalt de sfeer uit van de groene stad onder andere door beurstands in de vorm van winkeltjes en een gezellig stadsplein met heerlijke catering. Dit alles tussen de oude sfeervolle treinen in de loods.

Internationale dealers

De Kruitbosch Mobility Days in België gaan door op 2 en 3 oktober in The Lab in Zwijnaarde. De focus ligt hier in de eerste plaats op Cortina en Alpina. Cortina verstevigde de voorbije twee jaar zijn positie in België en zet enthousiast door richting Frankrijk en Duitsland met een gepast assortiment voor deze regio’s. Naast het ontdekken van de nieuwe collectie is er ruimte om fietsen te testen, vragen te stellen aan onze e-bike specialisten en uiteraard te genieten van een lekker hapje en drankje!

Laten we bijpraten

Kruitbosch heeft haar klanten door Corona een lange tijd niet tijdens een fysiek event kunnen spreken. Natuurlijk waren de Spot On live updates er om de dealers op de hoogte te houden, maar fysiek bijpraten is veel persoonlijker. Naast alle nieuwe producten en interessante lezingen is het event vooral bedoeld om elkaar weer in het echt te spreken en van elkaar te horen hoe het gaat.


Save the date

Dealers kunnen zich inschrijven voor On Track via de dealerportal. Dealers ontvangen hiervoor een uitnodiging in de mail. Reserveer 12 en 13 september alvast in de agenda voor het Nederlandse event en 2 en 3 oktober voor het internationale event.

Kruitbosch organiseert de Kruitbosch Mobility Days in Nederland en België