Kruitbosch Bike Event op 2, 3 en 9 oktober 2017

Raak geïnspireerd tijdens het Kruitbosch Bike Event! Het Kruitbosch team staat klaar om de nieuwste diensten, collectie fietsen en accessoires voor het seizoen 2018 aan u te presenteren.

Samen werken aan de toekomst
Met het thema “Know how to Grow” focussen we ons op kennis en groei. Samen werken we aan de toekomst en kiezen we voor wat écht belangrijk is. Dit jaar vindt het Kruitbosch Bike Event plaats op een nieuwe locatie: het Inspyrium te Cuijk. Als boomkwekerij is het Inspyrium dé ultieme locatie voor dit thema en de natuurlijke ambiance rondom dit event.

We maken fietsen bijzonder
Een bezoek aan de wereld van Lifestyle belooft een spannende ontdekkingsreis te worden voor iedereen die houdt van hippe fietsen en accessoires. We maken fietsen bijzonder met de nieuwe collecties en presentaties van Cortina, Alpina, Brooks en Urban Proof. We richten ons hierbij vooral op (merk)beleving, design, innovatie en gemak.
In de wereld van Sport kunt u terecht voor de ultieme wielersportbeleving en alles wat een wielerfan nodig heeft. Centraal staan de presentaties in de segmenten Race, MTB en Touring / Trekking. Daaromheen worden, naast de noviteiten, ook de belangrijkste producten van de verschillende merken gepresenteerd.

Know how to Grow!
Op het Retailplein staat maar één ding centraal: de groei van uw winkel! Kruitbosch neemt u graag mee in de ontwikkelingen op het gebied van de verschillende retaildiensten. We vertellen u graag meer over Connect, Werkplaatsondersteuning, Winkeladvies, Schappenplannen, Marketingsupport en de nieuwe Retail Academy en Dealerportal. Op het leveranciersplein vindt u een groot deel van onze leveranciers, zoals AXA, Basil en Schwalbe, die u alle ins en outs kunnen vertellen op het gebied van productontwikkeling.

Raak geïnspireerd tijdens het Kruitbosch Bike Event op 2, 3 en 9 oktober 2017

donderdag 21 september 2017