De 15e editie van het Kruitbosch Bike Event is van start gegaan in de DeFabrique in Utrecht. Bezoekers van het Kruitbosch Bike Event kunnen een kijkje nemen in zes werelden. Zo is er onder meer een Wereld van Retail, een Wereld van Cortina en een Wereld van Sport. Ook presenteren meer dan 25 leveranciers – van Axa tot Qibbel- hun nieuwste producten.

Opvallende gast op de eerste dag was ontwerper Janice die zijn bijzondere Cortina U5 Dressed Flowers-fiets kwam promoten. De hele week kunnen dealers hun visitekaartje in de speciale box bij deze gebloemde fiets stoppen en zo kans maken op de unieke jurk die Janice speciaal bij deze fiets gemaakt heeft.

Wereld Van Cortina

Over het Bike Event
Met 650 bezoekers om 17:00 heeft het Bike Event op de openingsdag net iets meer bezoekers getrokken dan vorig jaar. Dit jaar is er voor gekozen om de deuren elke dag al vanaf 10:00 uur open te stellen (tot 22:00 uur ’s avonds). In totaal verwacht Kruitbosch ca. 2100 bezoekers uit Nederland, België en Duitsland verspreid over 4 dagen op het Bike Event te ontvangen.

Vandaag is de tweede dag van het Kruitbosch Bike Event. Ook maandag 12 oktober en dinsdag 13 oktober kunnen geïnteresseerde tweewielerspecialisten nog een bezoek brengen aan het event in DeFabrique. Meer informatie is te vinden op www.bike-event.nl.

 

maandag 5 oktober 2015