Kruitbosch aanwezig op fietsbeurs Velofollies

Ook in 2017 zal Kruitbosch haar opwachting maken op de Belgische beurs Velofollies. Van 20 tot en met 22 januari worden in de Kortrijk Xpo de nieuwste accessoires gepresenteerd aan het publiek. Velofollies wordt gezien als de grootste en meest gevarieerde fietsbeurs van België. De beurs trekt jaarlijks meer dan 30.000 bezoekers.

Kruitbosch presenteert de nieuwe collecties van haar sportieve merken CamelBak, Ergon, Tifosi en Nutrixxion.  Nieuw dit jaar is de presentatie van MET helmen. MET is een totaalleverancier van helmen en maakt helmen voor de stadsfietser, wielrenner, mountainbiker en kinderen.  MET is tevens sponsor van het cyclocrossteam Era-Circus.  Daarnaast presenteren we dit jaar tevens weer het authentieke Engelse merk Brooks. Bekend van haar handgemaakte lederen zadels, maar sinds enkele jaren ook gekend dankzij de luxe tassenlijn die het merk op de markt gebracht heeft. Perfect voor gebruik op de fiets, maar zeker ook daarna.

 Kom langs op stand 410A in hal 4 om bijgepraat te worden over de noviteiten, maar uiteraard ook over alle andere producten uit het assortiment van Kruitbosch.

vrijdag 13 januari 2017