Met trots kondigen wij aan dat Kruitbosch met ingang van 2017 distributeur is van HideMyBell. De meest gesoigneerde sportieve fietsbel in de markt!  Producten zijn leverbaar vanaf begin februari.

Alle stadsfietsen in Nederland hebben wel een bel op het stuur. Logisch, in onze drukke straten en op onze overvolle fietspaden kun je bijna niet zonder. Toch zijn er een heleboel sportieve fietsers die niet aan zo’n ding moeten denken. De redenen? ‘Het ziet er niet uit’, ‘profs hebben ook geen bel’ en ‘het gaat ten koste van de aerodynamica’. Al die argumenten gaan niet op voor de HideMyBell. Die integreert de bel discreet in een out-of-front stuurhouder. Je ziet hem niet, maar je medeweggebruikers horen je van verre aankomen!

De nieuwste versie van de HideMyBell is verkrijgbaar in specifieke modellen voor fietscomputers van Garmin, Mio, Polar, Sigma, Bryton en Wahoo. Een andere noviteit is dat hij plek biedt voor de meest gangbare actiecamera’s en lampen. Met een (optionele) universele adapter kun je ze mooi en discreet wegwerken onder de houder. Deze drie-in-één functie maakt de HideMyBell de meest veelzijdige stuurhouder op de markt!

 Klik hier voor een compleet overzicht van compatibele producten.

 Het Verhaal

‘Ik fietste altijd met een losse fietsbel en een gewone stuurhouder voor mijn fietscomputer. Op een dag dacht ik: is er niet een manier om die fietsbel netjes in de houder te integreren? Zo is het idee voor HideMyBell ontstaan. Ik heb mezelf bij het ontwerpen drie eisen gesteld: 
de houder moet er strak uitzien, de bel moet een duidelijke klingel hebben, en hij moet gemakkelijk te bedienen zijn.’

Mathijs Wagenaar | bedenker HideMyBell

dinsdag 17 januari 2017