Metamorfose voor de 2017 Cortina e-bike collectie

De fietsmarkt voor e-bikes verjongd. Bij Cortina spelen wij hier graag op in door de mooiste lifestyle e-bikes te ontwikkelen. Wij zeggen ook vaak: it’s all about the details! Dit vertaalt zich komend seizoen in een uitgebreide collectie e-bikes in nieuwe sprankelende kleuren en designs, volgens de laatste trends uit mode en interieur.
Cortina heeft e-bikes met een naafmotor in het voorwiel of een middenmotor. De E-U1 powered by Bafang (43 volt) is een degelijke stadsfiets van deze tijd, lekker basic. Heel geschikt voor fietsritten naar school. De E-U5, E-U4, E-Crush en de E-Roots hebben het Ecomo-systeem (24 of 36 volt), met uitgebreide functionaliteiten en mogelijkheden. De slimme, efficiënte controller van het Ecomo 36v systeem stuurt alle componenten centraal aan, waardoor de digitale communicatie nog soepeler verloopt. Deze trendy e-bikes zijn erg geschikt om boodschappen te doen, kinderen te vervoeren en te fietsen door de stad. Een goed alternatief voor het openbaar vervoer en de scooter!
De Cortina E-Wave heeft als enige een 36 volt middenmotor van Shimano STePS. Daardoor is deze e-bike, naast het dagelijkse gebruik, geschikt voor lange afstanden en het beklimmen van heuvels en bergen. Dit geavanceerde systeem werkt op basis van een krachtsensor. Het reageert op de kracht die op de pedalen wordt gezet, waardoor de trapbeweging heel natuurlijk aanvoelt.
Bij de meeste modellen zie je bijna niet dat het e-bikes zijn omdat de accudrager dezelfde kleur heeft als de rest van het frame en alle kabels netjes zijn weggewerkt. Juist die details en gadgets spelen een grote rol in de designs van Cortina!
www.cortina-ebikes.nl

dinsdag 4 oktober 2016