Nieuwste snufjes voor uw sportieve klanten!

Ook in de inspirerende sportwereld van Kruitbosch is tijdens het Bike Event weer genoeg te ontdekken! Dealers die langskomen kunnen zich helemaal laten bijpraten over alle nieuwe innovaties en modellen van MET, Topeak, Tifosi, Camelbak of een van de andere merken. Graag lichten wij al een tipje van de sluier!

 De stijlvolle MET Corso wordt gezien als dé e-bike-helm van 2017 en is een echte ‘statement maker’ voor veiligheid binnen het groeiende e-bike segment. Het ontwerp is gericht op comfort, trendy city look en hoge veiligheid. Door de verwisselbare soft cap kan deze nieuwe helm direct een unieke sportieve look krijgen.

Heeft u een klant die graag zo licht mogelijk bepakt en het liefst puur onverhard fietst? Met de verschillende tassen uit de Topeak Bikepacking serie kan er veel worden meegenomen, terwijl er wordt gezorgd voor een evenwichtige bagage- en lastenverdeling aan de fiets. De tassen zijn in meerdere formaten beschikbaar en gemaakt van robuuste materialen die de inhoud beschermen de tegen water en vuil.

Tifosi komt dit jaar naast de nieuwe kleuren voor de CRIT, met een robuuste variant de CAMROCK.  Wat een zicht, als je deze bril voor het eerst op zet! Het model sluit mooi aan, heeft een extreem hoge alternatieve buigsterkte, lage dichtheid en hoge weerstand tegen chemische en UV-schade. 

Waarom zou je upgraden naar een nieuwe CAMELBAK® CRUX als de oude nog eindeloos meegaat? Camelbak houdt nooit op met innoveren; het nieuwe CRUX reservoir geeft bij elke slok 20 % meer water, waardoor je veel beter gehydrateerd blijft.  Het is voorzien van de nieuwste technologieën die zorgen voor gemakt en comfort tijdens het fietsen.

 

 

dinsdag 4 oktober 2016