Cortina zet in op zakelijk leasen in België

26-03-2021

Cortina is in België gestart met een zakelijke fiet­­sleaseregeling in samenwerking met de leasepartij Friesland Lease. Dit maakt het voor werknemers mogelijk om via hun werkgever een elektrische fiets van Cortina te leasen. Met Cortina Zakelijke Lease kan men voor een vast bedrag per maand zorgeloos fietsen, inclusief onderhoud en verzekering. Werkgevers en werknemers kunnen terecht voor deskundig advies bij één van de Cortina Lease dealers in België.

Cortina Zakelijke Lease
Met een elektrische fiets naar het werk is het perfecte alternatief voor de auto of het openbaar vervoer. Met een zakelijke-leasefiets van Cortina kunnen werkgevers hun werknemers stimuleren om zich op een gezondere en milieuvriendelijke manier te verplaatsen. In België is zakelijk leasen fiscaal zeer aantrekkelijk waardoor bedrijven enthousiast mee op de kar springen. En dit is voor zowel werkgever als werknemer voordelig, want werknemers die vaker de fiets nemen, zijn minder vaak afwezig door ziekte.

Bij Cortina Zakelijke Lease zijn onderhoudsbeurten, verzekeringen en garanties inbegrepen in de maandelijkse leaseprijs. Hierdoor komen zowel werkgever als werknemer niet voor vervelende financiële verrassingen te staan. Cortina heeft een breed assortiment van elektrische fietsen en zet de komende jaren sterk in op de ‘commuter’ doelgroep om het aanbod nog beter af te stemmen op de wensen en noden van het woon-werkverkeer.

Geen margeverlies
Het grootste voordeel voor de dealer om te kiezen voor Cortina is dat ze geen margeverlies lijden. Ze kunnen daarnaast ook zelf hun werkplaats uurtarief bepalen bij aanmelding. Op deze manier kunnen de dealers meer focus leggen op het verkopen en onderhouden van e-bikes. Jan van Beek, Sales Manager België: “Met deze mooie stap willen we onze propositie en dienstverlening voor onze dealers in België verder uitbreiden. Fietsmobiliteit is de toekomst en daar zetten we graag samen op in.


Keuze voor Friesland Lease
 
Cortina koos opnieuw voor een samenwerking met Friesland Lease. René De Groot, Product Owner Mobility Solutions bij Kruitbosch, waar het merk Cortina onderdeel van is: “ Voor de Nederlandse markt werken we reeds enige tijd samen met Friesland Lease en die samenwerking bevalt ons. Friesland Lease is een onafhankelijke partij en ook onze dealers zijn tevreden, vandaar onze keuze om dit ook met hen op te zetten voor België.”

 

Cortina zet in op zakelijk leasen in België