Cortina Modellenwedstrijd

Wie krijgt jouw stem?  De modellenwedstrijd is gesloten en de genomineerden zijn bekend. Ga snel naar de stempagina en laat weten wie jouw favoriet is!  

https://www.cortinafietsen.nl/modellenwedstrijd

Ook modellen met niet zoveel stemmen maken nog kans, want de jury deelt ook verschillende wildcards uit! Tijdens de live finale zal de jury (bestaande uit onder meer de fashion editor van Glamour en de fotograaf van de Cortina campagne van komend jaar) de modellen in spé kiezen die dit jaar mogen shinen op de nieuwe Cortina…We zijn eruit! Deze jongens en meiden zijn door naar de volgende ronde van de modellenwedstrijd. Zij zijn geselecteerd uit de bijna 400 aanmeldingen!

Wil je zeker weten dat jouw favoriet doorgaat naar de live finaledag op donderdag 8 juni? Breng dan nu je stem uit! Dit kan tot en met zondag 21 mei 2017 met een Facebook-account. Per Facebook-account kan er ook 1 x gestemd worden. Het aantal stemmen bepaalt wie er doorgaat naar de finale. Daarnaast zal de Cortina-jury enkele wildcards uitdelen aan modellen die zij graag sowieso terug willen zien tijdens de finaledag!

Veel succes allemaal!

De finaledag zal donderdag 8 juni plaatsvinden in Amsterdam. Meer informatie wordt gegeven zodra bekend is wie doorgaan naar de finaledag.

LET OP, de stemmodule werkt met een pop-up, het is belangrijk dat je voor deze pagina pop-up meldingen toe staat.

modellenwedstrijd

donderdag 18 mei 2017