Cortina Bike Fashion Accessories

Cortina fietsers laten met hun fiets zien wie ze zijn; de fiets is het verlengstuk van hun lifestyle. Bijpassende accessoires maken dit plaatje compleet!

We believe your bike is your ultimate fashion statement!
Net zoals de Cortina fietsen, zijn de Cortina Bike Fashion Accessories vertaald vanuit de laatste trends op het gebied van mode en modeaccessoires. De 2017 collectie bestaat uit een complete serie modieuze tassen, manden, binders, bellen, jasbeschermers en verlichting. De Berlin Foldable Crate is een afneembaar krat van vilt, waardoor het krat flexibel en vouwbaar is. De achterwand is voorzien van een tunnel waarmee het krat eenvoudig op de voordrager wordt bevestigd. Ideaal bij het boodschappen doen! Krat mee de winkel in, inpakken bij de kassa, op de voordrager van de fiets naar huis en thuis uitpakken.
De canvas Cortina Durban Backpack gaat door de speciale tunnels op de achterzijde moeiteloos mee op de Cortina U4 en U5 en is verkrijgbaar in drie kleuren: Antra, Army Green en Red Denim. Met genoeg ruimte voor een 15”laptop, een apart vak voor de regenhoes en waterdichte ritsen is deze tas ideaal voor de schoolgaande jeugd! Omdat veiligheid een belangrijk thema is voor deze doelgroep heeft Cortina een eigen koplamp ontwikkeld die met een lichtopbrengst van maar liefst 18 lux en 43 lumen er voor zorgt dat iedereen gezien wordt! De Cortina Amsterdam is weer en waterbestendig, beschikbaar in meerdere kleuren en kan op verschillende manieren worden bevestigd. Aangezien de handgrepen van een fiets het eerste contactmoment betekenen en dus heel belangrijk zijn voor de totale beleving van de fiets, heeft Cortina met zorg de nieuwe Dakar grips ontwikkeld. Deze zijn dikker dan gewoonlijk, voelen goed en vol aan en zijn beschikbaar in vijf kleuren die matchen met het zadel van de Cortina-fiets.
Naast deze nieuwe accessoires, is de bekende Kansas Denim lijn uitgebreid, zijn de binders in nieuwe kleuren beschikbaar en zijn er zelfs bellen en jasbeschermers toegevoegd. Een unieke wereld om te ontdekken!
www.cortinafietsen.nl

 

dinsdag 4 oktober 2016