Met de ontvangst van de 1000ste dealer is de 15e editie van het Kruitbosch Bike Event feestelijk afgesloten. Niet eerder ontving Kruitbosch meer dan 1000 dealers (2200 personen) op hun 4-daagse Bike Event. Algemeen directeur Chris Kruitbosch kijkt met een goed gevoel terug op de afgelopen dagen.

“We hebben het event echt zien groeien de afgelopen jaren. Het vormt voor ons zo’n belangrijk moment in het jaar, het is de aftrap van het nieuwe seizoen”, vertelt Chris Kruitbosch. Niet alleen voor dealers uit heel Nederland, België en Duitsland is het Kruitbosch Bike Event een feestje, maar zeker ook voor het Kruitbosch-team zelf. Chris: “Het is fantastisch om in die vier dagen zoveel van onze klanten persoonlijk te kunnen ontmoeten en met hen te sparren. En de enthousiaste reacties die we van onze klanten krijgen, geven ons weer volop energie om er tegenaan te gaan en ook van 2016 weer een prachtig fietsjaar te maken!” 

1000ste Klant

De 1000ste dealer was Boom Tweewielers. Eigenares Corrie Boom nam de prijs in ontvangst: een Cortina Blau en een mooie bos bloemen.

dinsdag 13 oktober 2015