Meer dan 160 merken in onze groothandel

Daar zitten vast een hoop favoriete merken voor u tussen! Als groothandel van 160+ merken zorgen we altijd voor een passend assortiment van bekendere merken tot speciale merken die wij exclusief verkopen. Een mooie mix dus van A-merken tot genoeg nieuwe merken die uw favoriet kunnen worden. 

Altijd de juiste prijs & kwaliteit

Een merk in het assortiment van Kruitbosch, dat gebeurt niet zomaar. Voordat een merk toegevoegd wordt aan onze collectie kijken we eerst of deze bij ons past. We zoeken naar een inspirerend merkverhaal, vragen de kwaliteitseisen op en kijken of we deze voor een goede prijs voor u kunnen aanbieden. Tevreden met de uitkomsten? Dan testen we de producten van dit merk natuurlijk graaguitvoerig. En als we helemaal onder de indruk zijn, dan voegen we het merk toe aan ons assortiment en brengen we u ervan op de hoogte. Zo mag u van elk product uitgaan van de juiste kwaliteit en prijs. 

Exclusieve merken in ons assortiment 

Naast de bekendste A-merken laten we u ook graag andere bijzondere merken ontdekken waar we in geloven. Deze speciale merken verkopen wij exclusief in onze Kruitbosch Portal. Van o.a. authentiekesche Brooks zadels, Tifosi fietsbrillen, ergonomische Ergon zadels tot krachtige aandrijvingen van Praxis Works. 

Meer weten over onze merken? 

We kunnen het ons voorstellen dat u graag wilt weten of we uw favoriete merken ook in ons assortiment hebben. Laat hieronder uw contactgegevens achter en we nemen binnen 3 werkdagen contact met u op om u meer over onze merken te vertellen.  

Neem contact met mij op.

 

Speciaal bij Kruitbosch | Onze exclusieve merken