Groothandel

Van betrouwbare fietsonderdelen en spareparts tot onmisbare fietsaccessoires en de handigste diensten. Met ruim 23.000 producten uit 160+ bijzondere mobiliteitsmerken en onze mooie diensten zorgen we voor een compleet aanbod. Prettig onder 1 dak! Zo kunt u altijd bij ons terecht en kunt u uw klanten nóg beter helpen. 

Services die u vooruit helpen

Onze jarenlange ervaring en onze passie voor (micro)mobiliteit brengt en expertise in de branche. En die delen we graag! Met onze praktische services bieden we waardevolle ondersteuning op winkel- en werkplaatsinrichting, het meest rendabele assortiment, inzicht in verkopen, inkoop, voorraadbeheer, veiligheid in de winkel of werkplaats, productkennis via trainingen en duurzaamheid. 

Ontdek onze diensten

Meer dan 160 merken en 23.000 producten 

Voor de perfecte assortimentsmix van uw winkel, werkplaats of webshop zorgen we voor een ruim assortiment. Altijd van goede kwaliteit en met verschillende prijsklassen die passen bij uw budget of die van uw klant. Wist u dat een merk niet zomaar in ons assortiment terechtkomt? We bekijken of dit merk past binnen Kruitbosch en testen de producten uitvoerig. Zo kunnen we u altijd van de juiste productinformatie voorzien en kunt u altijd uitgaan van goede kwaliteit. 

Bekijk alle merken

Voor wie is de Kruitbosch groothandel?

Voor iedere (fietsen)winkel, webshop groot óf klein of bijvoorbeeld garages met een werkplaats voor e-mobiliteit. 

Koffie?

Enthousiast geworden of benieuwd hoe wij precies kunnen samenwerken? Word klant of neem contact op voor meer informatie. Dan neemt een van onze collega’s binnen 3 werkdagen contact met u op om alle mogelijkheden door te spreken. 

23.000 fietsaccessoires en -onderdelen

Dankzij ons ruime assortiment aan fietsaccessoires en -onderdelen en meer dan 160 merken vindt u bij Kruitbosch alles wat u nodig hebt in onze Kruitbosch Portal. Wist u dat we een merk niet zomaar toevoegen aan ons assortiment? We bekijken eerst of we een match zien en testen de producten. Zo mag u van elk product uitgaan van een hoge kwaliteit. 

Voor 19.00 uur besteld, vandaag verzonden

Het grootste gedeelte van ons assortiment bewaren we zelf in ons magazijn of AutoStore. En dankzij ons betrokken team en onze logistieke systemen kunnen we uw bestelling in de meeste gevallen dezelfde dag verzenden en zijn deze altijd te traceren met track and trace. 

Innovatief sinds 1955

Kruitbosch is geen onbekende in de branche, we bestaan al sinds 1955! Ontstaan als familiebedrijf in de fietsengroothandel en inmiddels zijn we veel meer dan dat. Geen bedrijf dat altijd alles op dezelfde manier doet, nee elke dag een weer beter. 

Persoonlijk contact

We zorgen dat u beter uw werk kan doen met onze producten, handige diensten of ervaren medewerkers. Onze accountmanagers en klantenservice weten hoe ‘t werkt en zijn klaar voor uw vragen. Wist u dat u altijd een vast aanspreekpunt heeft binnen Kruitbosch? Dat is pas gemakkelijk en persoonlijk schakelen. 

Duurzame relatie

Met u als partner en met het milieu. Ons assortiment bestaat voor 5% uit duurzame producten en heeft u wat besteld? Dan verzenden we het zo duurzaam mogelijk. Onze duurzaamheidsmanager is dag in, dag uit op zoek naar nieuwe verbeteringen die we kunnen doorvoeren. Voor een betere toekomst.