Fietsen

Naast totaalleverancier in fietsaccessoires en –onderdelen is Kruitbosch ook eigenaar van een aantal fietsmerken. Ons grootste merk is Cortina, waarmee we een belangrijke speler op de markt van lifestylefietsen stadsfietsen zijn. Hieronder vindt u informatie over onze fietsmerken: 

Onderscheid jezelf van al die anderen, ook in de keuze voor een fiets! Bij Cortina zijn we dagelijks bezig met mode en lifestyle. Hoe vertalen we de laatste trends op het gebied van mode en interieur naar de fietsen in onze collectie? Je ziet dit terug in de kleuren die we gebruiken, de gadgets en de opvallende details die altijd een grote rol spelen in de designs van Cortina. Een groot aantal Cortina-fietsen is ook beschikbaar als e-bike. Dezelfde gave uitstraling, gecombineerd met het gemakt van een e-bike. 

 

Alpina is het kinderfietsmerk van Cortina. De collectie bestaat uit trendy modellen voor zowel jongens als meisjes in de leeftijd van 2 tot 12 jaar. De fietsen hebben allemaal hun eigen kenmerken, opvallende details en uitgesproken kleuren, zodat ieder kind de fiets van zijn/haar dromen kan kiezen.