SALESPROMOTOR ‘SPORT’

’sportieve fietspassie’ –commercieel – HBO

 

Functieomschrijving

In deze commerciële en afwisselende functie onderhoud je contacten met ‘sportieve’ fietsspeciaalzaken in heel Nederland die klant zijn bij Kruitbosch. Een deel van de functie bestaat uit het bezoeken van klanten en dealers om acties en promoties van de door Kruitbosch exclusief verdeelde merken: Ergon, Topeak, Nutrixxion, Tifosi, FLR en Novatec, onder de aandacht te brengen.

Jij behoort tot het team van specialisten op het gebied van sportief fietsen binnen Kruitbosch. Je bent verantwoordelijke voor je eigen klantgroep met sportieve dealers én ondersteunt je collega buitendienst met jouw specialistische kennis. 

In het contact met de dealers ligt de focus op het onderbrengen van onze sportmerken bij onze klanten. Je bent verantwoordelijk voor de uitbreiding van het aantal merken bij bestaande klanten en het werven van nieuwe klanten voor de Sportmerken. Hiernaast geef je ook inhoudelijke trainingen aan onze klanten en ondersteun je bij evenementen van de klant.

Jij zorgt ervoor dat je altijd op de hoogte bent van de trends in de sportieve fietsenwereld en draagt actief ideeën aan om hier als organisatie op in te spelen.

Functie-eisen

Je hebt een afgeronde Hbo-opleiding en hebt sportief fietsen als hobby. Een aantal jaar commerciële werkervaring is een pré. Je woont centraal in Nederland.

Daarbij heb je een representatief en energiek voorkomen.

Persoonskenmerken

Je bent een frisse en sportieve relatiebeheerder/netwerker met een hoge gunfactor. Je hebt een commerciële drive, uitstekende communicatieve vaardigheden en de stijlflexibiliteit om met verschillende gesprekspartners op verschillende niveaus om te gaan. Jouw klantbenadering is persoonlijk en op continuïteit gericht. Je kunt goed plannen en organiseren. In je vrije tijd is sportief fietsen jouw hobby waardoor je voldoende specialistische kennis op hebt gedaan om sport specifieke vragen van klanten te kunnen beantwoorden. Je weet collega’s en klanten mee te nemen in jouw enthousiasme voor fietsen en sport.

Interesse?

Stuur dan snel een mail waarom we jou moeten kiezen (incl. cv) naar:
Kruitbosch Zwolle BV.
T.a.v. G. Haanstra - Petter
Ravensburgstraat 8
8028 PZ Zwolle
Mail: personeelszaken@kruitbosch.nl