Wij zoeken enthousiaste en flexibele collega’s om ons team uit te bereiden. Het team waarin je komt te werken is een leuk en divers team van collega’s met verschillende leeftijden. Als magazijnmedewerker ben je verantwoordelijk voor het verzamelen en verzenden van orders door middel van voicepicking. Na een korte inwerkperiode ben je in staat nauwkeurig en zelfstandig te werken.

Werktijden en beschikbaarheid

Je bent 2 á 3 avonden per week (ma - vr) beschikbaar, waarbij de diensten beginnen tussen 16.00 en 18.00 uur. Per avond dat je ingepland bent, werk je tot maximaal 23.00 uur. Wanneer het werk eerder klaar is, kun je ook eerder naar huis. Per oproep werk je minimaal een dienst van 3 uur. 
Met behulp van een app op je telefoon kun je je beschikbaarheid doorgeven zodat de planner hier rekening mee kan houden bij het vullen van de planning.  Het kan voorkomen dat je gevraagd wordt om eerder te starten of een dienst te werken waarvoor jij geen beschikbaarheid hebt opgegeven. Hierin vragen wij dan ook een flexibele houding van onze magazijnmedewerkers.

Wij bieden:

Een leuk, jong team met een goede sfeer om in te werken, een passend salaris én reiskostenvergoeding.  Ook wanneer je op de fiets naar je werk komt!

Over Kruitbosch

Kruitbosch is eigenaar van de sterk groeiende fietsmerken Cortina en Alpina en levert een compleet assortiment fietsonderdelen en –accessoires. Kruitbosch heeft 170 enthousiaste medewerkers, is een familiebedrijf, sterk groeiend en de bedrijfscultuur is het beste te omschrijven als betrokken, betrouwbaar en dynamisch. Op www.kruitbosch.nl en www.cortinafietsen.nl tref je meer informatie aan.

Interesse?

Mail of schrijf een gemotiveerde brief (inclusief Curriculum Vitae) naar:

Kruitbosch Zwolle BV.
T.a.v. Gerrita Haanstra - Petter
Ravensburgstraat 8
8028 PZ Zwolle 
Mail: personeelszaken@kruitbosch.nl