Voor uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een:

 

Logistiek teamleider uitgaande goederen (FT)

Logistiek - verbeteren – coachen

 

Functieomschrijving

In deze functie ben je onderdeel van het dynamische logistieke proces. Gezamenlijk met de afdeling inkomende goederen zorgen jullie voor een vlekkeloze uitvoering van het logistieke proces, m.b.t. de onderdelen en accessoires, binnen Kruitbosch.

Voor het verwerken van orders wordt in de logistiek gebruik gemaakt van een voicepick-systeem. Om alle orders op dezelfde dag te kunnen verwerken, is de afdeling dagelijks, met gemiddeld 30 magazijnmedewerkers, tot 22.00 uur werkzaam met uitloop tot 23.00 uur. De afdeling start een aantal maal in de week met een gezamenlijke dagstart waarin alle medewerkers hun input kunnen leveren. Op deze wijze blijft de afdeling gezamenlijk gefocust op verbeteringen en aandachtspunten in het logistieke proces.

In de rol van teamleider sta je, samen met twee andere teamleiders, fulltime op de werkvloer en werk je mee, door het verwerken van orders. Je bent daarnaast ook verantwoordelijk voor het functioneren van de magazijnmedewerkers. In samenwerking met de coördinatoren voer je de gesprekken m.b.t. de gesprekscyclus met de magazijnmedewerkers. Op dagelijkse basis stemmen de teamleiders de taakverdeling in het magazijn af. Voor zowel de medewerkers op de vloer als de coördinatoren van de logistiek ben je in deze rol het eerste aanspreekpunt. Ook vindt er op afstemming plaats tussen de teamleiders en de coördinatoren.

Functie-eisen

 • Mbo 4 werk- en denkniveau.
 • Aantoonbare werkervaring in het logistieke proces.
 • Ervaring met LEAN en procesverbetering is een pré.
 • Je bent minimaal 3 avonden in de week tot einde van de avond beschikbaar.
 • Je bent woonachtig in de regio Zwolle.

Persoonskenmerken

 • Je bent toegankelijk, transparant en communicatief vaardig.
 • Je stuurt op resultaten en stimuleert medewerkers om met (verbeter)voorstellen te komen, om kansen te benutten en processen te verbeteren.
 • Je vervult een voorbeeldrol waarbij gezamenlijk tot het beste resultaat komen, centraal staat.
 • Je weet van aanpakken en je hebt zeker geen 9-5 mentaliteit.
 • Het kenmerkt jou dat je medewerkers inspireert en enthousiasmeert om mee te denken.
 • Je bent duidelijk in je communicatie en durft besluiten te nemen wanneer de situatie hierom vraagt.
 • Je verliest de kwaliteit van werk nooit uit het oog.

Wie zijn wij?

Kruitbosch in Zwolle is een partner voor de tweewielerspecialist in Nederland, België en Duitsland. Met 60 jaar ervaring in de fietsbranche is het bedrijf inmiddels uitgegroeid tot een vaste waarde voor alles op fietsgebied. Kruitbosch is eigenaar van de sterk groeiende fietsmerken Cortina en Alpina en levert een compleet assortiment fietsonderdelen en –accessoires, waaronder gerenommeerde merken als Basil, Schwalbe, Brooks en Topeak. Verder adviseert Kruitbosch de tweewielerspecialist op het gebied van communicatie- en promotiemiddelen en bij de inrichting van de winkel. Kruitbosch heeft 170 enthousiaste medewerkers, is een familiebedrijf, sterk groeiend en de bedrijfscultuur is het beste te omschrijven als betrokken, betrouwbaar en dynamisch. Op www.kruitbosch.nl en www.cortinafietsen.nl tref je meer informatie aan.

Interesse?

Mocht je interesse hebben in deze functie en voldoen aan de gestelde eisen, mail dan een gemotiveerde brief (inclusief Curriculum Vitae) naar:
Kruitbosch Zwolle BV.
T.a.v. Gerrita Haanstra - Petter
Ravensburgstraat 8
8028 PZ Zwolle
Mail: personeelszaken@kruitbosch.nl