Dat de inrichting van uw winkel een grote rol speelt in de Customer Journey van uw klant, dat is niet meer te ontkennen. De online retailwereld is op dit moment erg belangrijk en het vinden van de juiste mix tussen off- en online kan knap lastig zijn. Gelukkig heeft Kruitbosch een breed scala aan retaildiensten waarbij de retailer de klant optimaal kan benaderen. Zo biedt Kruitbosch de CONNECT-service aan waarbij maatwerk schappenplannen op basis uw rendement ingericht worden. Of de winkelpresentaties van Cortina Fietsen, welke een unieke lifestyle uitstraling aan de winkel geven. Nieuwsgierig geworden naar de retaildiensten van Kruitbosch? 

Sfeerfoto Fashion Tassen

Kruitbosch Connect
Met Kruitbosch Connect krijgt u meer inzicht in het rendement van uw schappenplan. Onze dienstverlening bestaat voor een belangrijk deel uit een analyse van de verkoop op schappenplan en artikelniveau. Op artikelniveau worden de omzetgegevens tegen de omzet van een identieke groep gespiegeld, die als benchmark dient. 

Verzorgingsgebied in kaart
Om uw lokale markt nog veel beter in beeld te krijgen heeft Kruitbosch Retail een nieuwe tool ontwikkeld. Hiermee krijgt u meer inzicht in uw verzorgingsgebied en handvatten voor de bepaling van assortimentskeuze. Kruitbosch stelt op basis van een programma, meters en postcode de beste meterverdeling aan u voor. 

Schappenplannen
Elk jaar ontwerpt Kruitbosch schappenplannen welke continu geoptimaliseerd worden. Bij de samenstelling van een schappenplan wordt er naar veel factoren gekeken, zoals trends en ontwikkelingen in de markt, prestatie huidige artikelen en innovaties. 

Winkeladvies
De consument verrassen en verleiden tot aankoop is tegenwoordig een heel gebeuren geworden. Kruitbosch heeft zich ontwikkeld tot een specialist om u te helpen naar de juiste uitstraling met presentatie en interieur wat bij u past. Creatieve ideeën, die u winkel doen aansluiten bij uw consument. De consument moet immers de indruk krijgen, dat hij of zij wordt aangetrokken door het interieur en de inrichting. De eerste indruk is de allerbelangrijkste en daar zorgt Kruitbosch voor. Kruitbosch is hiervoor een samenwerking aangegaan met specialisten Nijland Winkelinrichting en NVT Bedrijfsvloeren. 

Winkelpresentatie Cortina fietsen
Om de Cortina collectie een unieke lifestyle uitstraling mee te geven raden wij dealers aan om gebruik te maken van de Cortina winkelpresentatie. De verschillende (wijzigbare) lifestyle en sfeerbeelden die gebruikt worden in deze nieuwe meubels onderstrepen de verschillende Cortina modellen en spreken hierdoor direct de juiste doelgroep aan.