Onderdelen & Accessoires

Naast fietsmerken bieden we een rijk assortiment onderdelen en accessoires aan. Het aanbod is groot en gevarieerd, hieronder vindt u een selectie per productgroep.

Tassen, Manden en Kratten

Zoals bij meerdere productgroepen het geval is, zijn er verschillende categorieën te onderscheiden. We bieden bijvoorbeeld een heel aantal tassen, manden en kratten aan in het lifestyle segment. Merken die deze producten voeren zijn Urban ProofNew Looxs en Basil. Ook het merk Brooks (zie ook zadels) biedt een steeds groter assortiment lederen tassen. Naast deze lifestyle artikelen, biedt ons assortiment ook volop sportieve tassen met de zadeltasjes van Topeak.

Kinderzitjes

De kinderzitjes zijn goed vertegenwoordigd in ons assortiment. Kruitbosch biedt de welbekende zitjes van QibbelYepp en Bobike aan. Maar ook voor kinderzitjes van Polisport kan de tweewielerspecialist bij ons terecht. 

Banden

Uiteraard heeft Kruitbosch een ruim aanbod in kwaliteitsfietsbanden. Zo hebben we de merken SchwalbeCST en Continental in het assortiment.

Zadels

Brooks is het oudste, nog opererende zadelbedrijf van de wereld en maakt leren zadels sinds de uitvinding van de fiets. Naast dit historierijke merk heeft Kruitbosch ook het bekende merk Selle Royal in het assortiment. Ook de eigenzinnige zadels van Urban Proof zijn terug te vinden in het Kruitbosch-assortiment. Sportieve zadels zijn te verkrijgen uit de collecties van Selle Royal, Ergon en Terry.

Sloten

Ons merkaanbod in sloten bestaat uit de collecties van AXAAbus, PythonSpanninga en Simson. Van insteeksloten tot kettingsloten en van ringsloten tot kabelsloten. Binnen de collectie van Urban Proof zijn ook sloten te vinden, die gematched kunnen worden met bijvoorbeeld een zadel of bel. 

Techniek

Op het gebied van techniek biedt Kruitbosch een uitgebreid assortiment producten van de merken KMCShimanoSimson, Union en Ursus. Denk ook aan fietsgerelateerde gereedschappen en onderdelen van Cyclus en de accu/ batterij testers van Battery Condition test

Sportief

Kruitbosch heeft een uitgebreid sportief assortiment. Op het gebied van handvatten heeft Kruitbosch het topmerk Ergon. Deze ergonomische handvatten bieden een optimale balans tussen comfort en prestatie. Topeak heeft een uitgebreid assortiment, variërend van tools tot pompen, fietskarren, smartphone-hoesjes, dragers en verlichting. Op het gebied van voeding biedt Kruitbosch het kwaliteitsmerk Nutrixxion. Dit Duitse merk maakt voedingsrepen, dranken/poeders en gels in verschillende smaken. Ook heeft Kruitbosch sportbrillenmerk Tifosi in haar assortiment. Tifosi maakt kwalitatief hoogwaardige brillen tegen een betaalbare prijs. Novatec een sterk merk van betrouwbare en innovatieve naven en wielen. FLR met een breed assortiment race, mtb en touring fietschoenen.  

 

Kruitbosch heeft daarnaast een goede samenwerking met Abus in het segment helmen en Wowow en Ledlenser in het segment reflecterende kleding en accessoires en verlichting.